Auto prekybos skundai


GDPR Focus 1. Kam skirta ši Privatumo politika?

prekybos signalų svetainės

Ši privatumo politika toliau — Privatumo politika skirta visiems interneto svetainių www. Privatumo politika numato pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles ir apibrėžia sąlygas, kurių privalo laikytis aukščiau išvardinti asmenys. Būtinai skirkite laiko Privatumo politikos peržiūrėjimui, o kilus klausimų, nedvejodami susisiekite su Mumis nurodytais kontaktais Kai Jūs lankotės Svetainėje ir ar įsigyjate Krasta auto prekybos skundai parduodamą prekę ir ar paslaugą, atliekate aktyvius veiksmus Krasta auto socialinės žiniasklaidos paskyrose, dalyvaujate mūsų renginiuose ar sutinkate, kad Krasta auto su Jumis susisiektų ir ar teiktų rinkodaros medžiagą, Mes laikysime, kad Jūs perskaitėte ir susipažinote su šia Privatumo politika.

Iš Svetainės Jūs galite pasiekti iki kitus interneto puslapius, kuriuos valdome Mes ar kiti duomenų valdytojai, todėl rekomenduojame visada susipažinti su aktualia lankomo puslapio Privatumo politika. Apie mus. Turėdami klausimų ar nusiskundimų dėl asmens duomenų tvarkymo, galite į Mus kreiptis el. Kas yra asmens duomenys?

prekyba binarais pagal 60 tendenciją

Asmens duomenys yra bet kokia Mūsų apie Jus renkama informacija, kuri gali būti panaudota Jūsų asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu auto prekybos skundai kitu būdu. Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Jūsų vardą, pavardę, adresą, IP adresą, transporto priemonės valstybinį numerį, kurią apie Jus Krasta auto renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Jūsų sutikime ar susitarime su Krasta auto nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Jūsų asmeninę informaciją, su kuria susipažįstame Jums susisiekus su mumis socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus Krasta auto socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose. Siekiame suteikti Jums kuo daugiau informacijos apie tai, kaip naudojame tokius asmens duomenis, kad pateikdami juos Krasta auto žinotumėte, kaip jie bus naudojami.

Kaip ir kodėl renkame bei naudojame Jūsų asmens duomenis Krasta auto yra reikalingi Jūsų asmens duomenys, kurie gali būti renkami toliau aprašomais būdais. Privatumo politikoje nurodome, ko galite tikėtis, kai įmonė renka asmens duomenis apie: Svetainės lankytojus; socialinės žiniasklaidos priemonių naudotojus, kurie bet kokiu būdu kreipiasi į Krasta auto per Krasta auto paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse ar aktyviais veiksmais jose dalyvauja; su mumis susisiekusius asmenis; asmenis, kurie ketina įsigyti ir ar įsigijo transporto priemonę; asmenis, kurie naudojasi mūsų pasiūlymais pvz.

Mūsų interneto svetainių lankytojai Kai lankotės šioje interneto svetainėje, duomenys apie Jūsų naršymą svetainėje ir kt. Duomenys panaudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan. Jūsų sutikimu išskyrus būtinieji slapukai. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti svetainės Slapukų politikoje. Mūsų interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse. Socialinio tinklo paskyroje pateiktus Jūsų asmens duomenis tvarkome vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jūsų sutikimu. Jūsų pateiktus asmens duomenis, Mes tvarkome iki Jūsų sutikimo atšaukimo t. Pažymime, kad asmens duomenys bus tvarkomi socialinio tinklo valdytojo platformoje, todėl tikslūs tvarkymo terminai ir sąlygos yra nustatomos platformos valdytojo. Atsižvelgiant į tai, rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir ar tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

Asmens duomenys, renkami su mumis susisiekus Mūsų interneto svetainėje pateikti kontaktai, kuriais galite su mumis susisiekti norėdami įsigyti mūsų siūlomų prekių, pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis ar pasikonsultuoti jums rūpimais kokiais augalais galite užsidirbti pinigų. Visus Jūsų pranešimus priimsime, peržiūrėsime ir pateiksime atsakymus.

Jei su mumis susisieksite el. Šie duomenys bus tvarkomi Jūsų paklausimų administravimo ir ar pasirengimo sutarties sudarymui, sutarties vykdymui. Komunikacija auto prekybos skundai Jumis bus tvarkoma iki pilno paklausimo išnagrinėjimo ir saugoma 3 mėnesius nuo prekyba lygiais, laikantis tendencijos dienos arba pilno sutarties įvykdymo ir saugoma 10 metu, kartu su sutartimi ir kitais dokumentais t.

Jei su mumis susisiekiate telefonu prieš pokalbio įrašymą Duomenų subjektas informuojamas apie pokalbio įrašymą ir tiksląDrugelio pasirinkimo diagrama sutikus pokalbis bus įrašomas, nesutikus prašome Jūsų naudotis kitomis komunikavimo priemonėmis.

Pokalbių įrašai daromi siekiant užtikrinti kokybišką asmenų konsultavimą bei objektyvų skundų išnagrinėjimą. Įrašant pokalbį išsaugomi tokie jūsų duomenys: telefono numeris iš kurio skambinate, telefoninio pokalbio įrašas.

Mažmeninė ir didmeninė prekyba naudotais automobiliais

Tokia informacija saugoma 6 mėnesius, po to sunaikinama. Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate auto prekybos skundai su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti valdyti bei pateikti Jums дополнительный доход чем заняться. Minėtus asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jūsų sutikimu, kurį išreiškiate susisiekdami su mumis el. Jeigu bendravimas bus skirtas sudaryti ir ar vykdyti su Jumis sudarytą sutartį, tuomet asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str. Prašome atkreipti dėmesį, kad Mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el.

Greita paieška

Asmens duomenys, renkami įsigyjant transporto auto prekybos skundai Jums nusprendus įsigyti transporto priemonę, paprašysime Jūsų mums pateikti savo asmens duomenis. Tokie prekybos centras chusovoy duomenys apima pirkėjo vardą, pavardę, adresą, asmens kodą, el. Taip pat paprašysime mums parodyti savo asmens identifikavimo dokumentą. Šią Jūsų informaciją tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jei perkate automobilį įmonės vardu, tačiau nesate asmuo, įgaliotas veikti įmonės vardu, taip pat prašysime pateikti dokumentus, įrodančius Jūsų teisę veikti įmonės vardu. Mums taip pat būtina žinoti Jūsų vardą, pavardę, adresą jei šie duomenys nesutampa su pirkėjo duomenimiskontaktinius duomenis, el.

Šią informaciją naudosime, kad galėtumėme valdyti ir administruoti pirkimo procesus bei mūsų santykius su Jumis, pavyzdžiui, susisiekti su Jumis telefonu ir pranešti, kad Jūsų automobilis yra paruoštas perduoti, bei pristatyti jį į atitinkamą veiklos vykdymo vietą, vykdyti pranešimus apie auto prekybos skundai defektų taisymą, priminti apie techninę apžiūrą dėl garantijos taikymo ir pan.

Sutartys ir apskaitos dokumentai fizine ir elektronine forma yra saugomi 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos.

Asmens duomenys, renkami naudojantis Krasta paslaugomis t. Tokie duomenys apima Jūsų vardą, pavardę, el. Taip pat papildomai gali būti renkami sutarties sudarymui būtini Jūsų identifikaciniai duomenys pvz.

Prisijungti

Minėti duomenys bus naudojami serviso paslaugų sutarties sudarymui ir įvykdymui bei tvarkomi vadovaujantis Reglamento 6 str. Pažymėtina, kad serviso registracijos duomenis aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 6 mėnesius, skaičiuojant nuo servisų paslaugų suteikimo dienos. Serviso paslaugų sutartį bei apmokėjimą patvirtinančius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos.

Kalnų kopimo lenktynės greitai uždirba pinigus

Jums nusprendus išbandyti pasirinktą transporto priemonę ir užsiregistruoti bandomajam važiavimui, prašysime Jūsų užpildyti bandomojo važiavimo formoje prašomus asmens duomenis. Šiuos duomenis tvarkysime Jūsų užsakomos paslaugos suteikimo tikslu.

Taip pat papildomai gali būti renkami sutarties sudarymui būtini Jūsų identifikaciniai duomenys kaip pvz. Minėti duomenys bus naudojami bandomojo važiavimo sutarčiai sudaryti ir ją įvykdyti t.

Pažymėtina, kad bandomojo važiavimo registracijos duomenis aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 3 mėnesius, skaičiuojant nuo bandomojo važiavimo atlikimo dienos.

Bandomojo važiavimo sutartis ir ar kitus susijusius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos.

Parduodamų automobilių paieška

Asmens duomenys, renkami užsakant tiesioginę rinkodarą Jums sutikus užsiprenumeruoti ar kitu būdu gauti mūsų naujienlaiškį, naudosime Jūsų el. Sukaupta informacija bus naudojama tik siunčiant tiesioginę rinkodarą.

Teikiant bendrus rinkodaros pasiūlymus, Jums bus siunčiama bendro pobūdžio informacija, kuria Mes dalinsimės su visais savo klientais. Teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, Jūs galite būti priskirtas atitinkamai Duomenų geriausių variantų įvertinimas klientų kategorijai pagal Jūsų domėjimosi Krasta salonuose, el.

Tačiau, atkreipiame dėmesį, kad toks Jūsų priskyrimas vienai ar kitai klientų kategorijai profiliavimas jokiais būdais Jums nesukels teisinių pasekmių ir ar panašiu būdu nedarys didelio poveikio. Šiais atvejais bendro turinio informacija bus siunčiama tik atitinkamai Mūsų klientų kategorijai.

Pastaruoju atveju Mes sudarome lengvai įgyvendinamą galimybę nesutikti dėl atitinkamo pobūdžio pranešimų gavimo, t. Jūsų el. Pažymėtina, kad tiesioginės rinkodaros tikslu surinktus asmens duomenis, aktyvioje duomenų bazėje tvarkysime 5 metus, bet ne ilgiau nei galioja Jūsų duotas sutikimas. Norėdami atšaukti duotą sutikimą ir ar išreikšti nesutikimą, tai galite padaryti apie atsisakymą pranešdami el.

Tam tikromis aplinkybėmis galime būti įpareigoti perduoti asmens duomenis, kai: informaciją turime atskleisti pagal įstatymus, įskaitant atvejus, kai asmens duomenis turime atskleisti mokesčių administratoriui ir teisėsaugos institucijoms nusikaltimų prevencijos bei aptikimo tikslais; asmens duomenis turime atskleisti dėl teisinių procedūrų arba siekdami gauti teisinę konsultaciją, arba juos atskleisti yra būtina siekiant nustatyti, įgyvendinti arba apginti mūsų teises; informaciją būtina atskleisti siekiant apsaugoti mūsų arba trečiųjų asmenų interesus pvz.

Susidarius tokioms aplinkybėms, įsipareigojame imtis priemonių ir užtikrinti, kad duomenų tvarkytojai saugotų asmens duomenis taip pat, kaip juos saugome mes, bei pranešti Jums apie šio privatumo pranešimo pakeitimus; informaciją būtina atskleisti potencialiam mūsų įmonės turto ar organizacijos pirkėjui. Asmens duomenų saugumo užtikrinimas Suprantame, kad savo asmens duomenis mums pateikiate gera valia ir tikitės, kad jie bus apsaugoti.

Dėl šios priežasties į Jūsų asmens duomenų saugumą žiūrime rimtai.

turbo variantų prognozės

Tai reiškia, kad siekdami tinkamai apsaugoti Jūsų užsidirbti pinigų perkant duomenis savo sistemose, imamės atitinkamų vidinių saugumo priemonių: užtikriname griežtą prieigos kontrolę ir suteikiame prieigą prie duomenų tik asmenims, kuriems juos yra būtina žinoti; prieiga prie asmens duomenų yra apsaugota tinkamo lygio slaptažodžiais; sudarome konfidencialumo susitarimus su asmenimis, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų; stebime prieigą prie asmens duomenų; esame įdiegę kitas organizacines ir technines saugumo priemones.

Jūsų teisės Jūs, kaip duomenų subjektas, turite šias teises: 1 auto prekybos skundai susipažinti su savo asmens duomenimis ir gauti jų kopiją; 2 prašyti, kad būtų ištaisyti ar apriboti netikslūs ar nepilni asmens duomenys; 3 prašyti, kad būtų ištrinti pertekliniai ar neteisėtai tvarkomi asmens auto prekybos skundai 4 prašyti perkelti savo asmens duomenis susistemintu, kompiuterio skaitomu formatu; 5 nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys bei teisę atšaukti savo sutikimą, kai duomenų̨ tvarkymas grindžiamas duomenų subjekto sutikimu pagal Reglamento 6 str.

Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis. Mes siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Jūs galite sužinoti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei Jūsų asmens duomenis tvarkome, Jūs turite teisę su jais susipažinti ir gauti jų kopiją. Teisė ištaisyti savo asmens duomenis ir ar apriboti jų naudojimą.

Mes siekiame, auto prekybos skundai visi tvarkomi asmens duomenys būtų pilni ir tikslūs, bei dėl jų netikslumo nepatirtumėte jokių nepatogumų. Todėl, pastebėję, jog naudojame nepilnus ir ar netikslius Jūsų asmens duomenis, Jūs galite pranešti, kad mes juos ištaisytume, tačiau tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti šią informaciją.

Taip pat, galite prašyti, kad apribotume Jūsų asmens duomenų naudojimą, tam tikram laikotarpiui, kai: 1 reikia įsitikinti Jūsų asmens duomenų tikslumu pateikus pretenzijas dėl duomenų tikslumo ; 2 vykdomas Jūsų asmens duomenų tvarkymas rinkimas, naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų; 3 Jūsų asmens duomenys nebėra reikalingi konkretaus tikslo pasiekimui, tačiau jie gali būti reikalingi, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti arba apginti teisinį reikalavimą; 4 reikia nustatyti, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis Jums pasinaudojus savo teise išreikšti dvejetainis variantas eur usd dėl asmens duomenų tvarkymo.

Matydami, jog naudojame nepilnus ir ar akivaizdžiai neteisingus Jūsų asmens duomenis, Mes savo iniciatyva galime apriboti jų naudojimą ir ar kreiptis į Jus dėl minėtų duomenų ištaisymo. Teisė ištrinti savo asmens duomenis.

Mes siekiame, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teisėtai, auto prekybos skundai nerinkti ir ar nenaudoti perteklinių Jūsų asmens duomenų.

Naujausi automobiliai

Todėl, Auto prekybos skundai galite prašyti, kad mes ištrintume Jūsų asmens duomenis. Tačiau, tokia Jūsų teisė nėra absoliuti, tad Jūsų duomenis galėsime ištrinti tik jeigu: 1 asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; 2 Jūs atšaukėte savo duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo ir Mes neturime jokio kito teisinio pagrindo šių asmens duomenų tvarkymui; 3 Jūs išreiškėte prieštaravimą nesutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti tokius Jūsų duomenis; 4 Jūsų asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; 5 tokie asmens duomenys turi būti ištrinti t.

Teisė perkelti savo asmens duomenis. Mes siekiame suteikti Jums, Jūsų asmens duomenų kontrolę bei užtikrinti laisvą asmens duomenų judėjimą. Todėl, Jūs galite prašyti, kad Jūsų pateikti asmens duomenys, kurie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis būtų pateikiami Jums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu ir ar persiųsti tuos duomenis kitam duomenų valdytojui kai tai techniškai įmanoma.

Naujausiai gauti automobiliai

Ši teisė taip pat nėra absoliuti, todėl gali būti įgyvendinama tik, jeigu: 1 toks asmens auto prekybos skundai tvarkymas grindžiamas sutikimu pagal Reglamento 6 str. Teisė nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ir ar atšaukti savo duotą sutikimą.

Mes siekiame suteikti Jums galimybę kontroliuoti savo asmens duomenis. Todėl, Jūs galite bet kuriuo metu, išreikšti savo prieštaravimą nesutikimą dėl konkrečių Jūsų asmens duomenų tvarkymo, kai toks duomenų tvarkymas vykdomas vadovaujantis Mūsų teisėtu interesu pagal Reglamento 6 str.

Nepaisant to, Mes galime ir toliau tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis, jeigu galime įrodyti, kad šie duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų duomenų subjekto interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

Kai Jūsų asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, Jūs turi teisę bet auto prekybos skundai metu nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi tokios rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara.

prekyba naujausiomis naujienomis

Tokiu atveju, Mes nebetvarkysime Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais. Taip pat, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu pagal Reglamento 6 str. Teisė pateikti skundą priežiūros institucijai VDAI. Mes visuomet siekiame atsakyti į Auto prekybos skundai kylančius klausimus ir ar išspręsti problemas kylančias dėl asmens duomenų tvarkymo bei rasti abiem pusėms tinkamiausią sprendimą, todėl turint klausimų ir ar nusiskundimų Mūsų asmens duomenų apsauga, raginame kreiptis tiesiogiai į Mus, el.

Jeigu nesutinkate su Mūsų pateiktais atsakymais ir ar pasiūlytais sprendimais bei ir toliau manote kad su jumis susijusių asmens duomenų tvarkymas pažeidžia galiojančius teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai el. Jūsų teisių įgyvendinimas.

Atsiliepimai apie Automobilių prekybos ir nuomos centras, UAB

Aukščiau nurodytas savo teises, Jūs galite įgyvendinti šiais būdais: 1 teikiant Mums rašytinį prašymą asmeniškai Krasta salonepaštu ir ar per atstovą ar adresu: Ozo g.

Tam, kad galėtume priimti ir įgyvendinti Jūsų prašomas duomenų subjekto teises, pateikdamas prašymą, Jūs privalote patvirtinti savo tapatybę vienu iš šių būdų: pateikdamas prašymą Krasta salono darbuotojui — kartu pateikiant galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; pateikdamas prašymą paštu ar per pasiuntinį — kartu pridėdamas galiojančio asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją, patvirtintą teisės aktų nustatyta tvarka; pateikdamas prašymą elektroniniu būdu — jį patvirtinant elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį pvz.

Gavę Jūsų prašymą dėl duomenų subjektų teisių įgyvendinimo nedelsdami, bet ne vėliau kaip per 1 mėnesį nuo kreipimosi dienos, pateiksime Jums atsakymą.

  • Pasirinkimo sandoriai su minimaliais indėliais
  • Pasirinkimo galimybių premija
  • Dvejetainių opcionų prekybos strategija pagal naujienas
  • Naudoti automobiliai | Prekyba išsimokėtinai | BRC Autocentras
  • elarto.lt | Naudoti automobiliai
  • Uždarbis internete, ar tai tikri atsiliepimai
  • elarto.lt - Naudoti automobiliai
  • KRASTA AUTO - BMW ir MINI prekinių ženklų atstovė Lietuvoje.

Šis laikotarpis prireikus gali būti pratęstas dar 1 mėnesiui, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių. Apie tokį pratesimą būsite papildomai informuojami dar pirmąjį mėnesį. Jūsų prašoma informacija bus teikiama nemokamai.

Tačiau, matydami, kad Jūsų prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, Mes turime teisę imti už tai pagrįstą mokestį t. Atsakymas bus pateikiamas Jūsų prašyme pasirinktu būdu. Auto prekybos skundai prašyme nenurodote būdo, kuriuo norite gauti atsakymą, atsakymas Jums bus siunčiamas tokiu pat būdu, kokiu buvo pateikiamas prašymas. Baigiamosios nuostatos. Tikimės, kad Jūs suprasite, jog aptarti visus įmanomus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus šiame trumpame pranešime yra labai sudėtinga.

Nepaisant to, Mes stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šį privatumo pranešimą, pasikeitus asmens duomenų tvarkymo procesams. Jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą knygos nano, kurią galime atskleisti.

Visuomet galite kreiptis į Mus el. Mes turime teisę iš dalies arba visiškai pakeisti šią Privatumo politiką. Apie Privatumo politikos pakeitimus papildomai informuojami nebūsite, t. Todėl, rekomenduojame ir raginame Jus periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje ir susipažinti su naujausia Privatumo politikos versija. Paskutinis atnaujinimas: